DAMDAKİ KEDİ

Koşuyolu

Çocukluğumun geçtiği yer. İyi bilirim oraları :)

Eskiden oralarda hiç bir şey yoktu. Hiç bir şey. Ama yine de güzeldi hep. Koşuyolu’ nun tam ortasında upuzun devam eden kocaman parkın yapıldığı zamanları hatırlıyorum dün gibi. Sonrasında cafeler açılmaya, ortam renklenmeye, canlanmaya başladı. Güzel de oldu. Bir sürü güzel cafe var şimdi orda. Alternatif çoğaldı. Arada gidiyoruz, seviyorum. İyi ve huzurlu vakit geçiyor oralarda.

DAMDAKİ KEDİ” en yenisi. Birkaç aylık bir geçmişi var. Arkadaşımla ilk gidişimizde çok iyi vakit geçirdik. Kendimize makarna ve pizza söyledik. Bu menüyü seviyorum ben. Sık sık bunu sipariş etmiş olduğuma şahit olacaksınız. Lezzetler gayet iyiydi. Personel güleryüzlü, ilgili.
İki katlı. İkinci katı oda oda yapmışlar. Hatta biz gittiğimizde, bizim odada başka müşteri yoktu (bu bizim şansımız sanırım :) Arkadaşınız, sevgiliniz ve sevdiklerinizle zaman geçirebileceğiniz mavi oda, grup ve toplantı odası ve oyun odası mevcut. Arkadaşlarınızla her türlü oyun için (wii, tabu, monopoly, tavla, dama, satranç, jenge, pictionary, scrabble), film seyretmek için (kendi zevkinize göre bir film getirebiliyorsunuz ya da oradaki film arşivinden seçebilirsiniz , ama cafenin film arşivi çok az) burada vakit geçirebilirsiniz.

Ancak, eleştirdiğim nokta, oyunlar ücretli. 20 TL isteniyor. Hem de sadece bir saat ücreti bu. Çok saçma. Bunu kabul etmiyorum ben. Artık böyle müessese mi kaldı? Bunu dile getirmemize rağmen, pek oralı olmadılar maalesef. Bu iki neden sebebiyle, hanelerine eksiyi yazdırdılar. Bu durumu tekrar gözden geçirmeleri gerek, müşteri potansiyelini artırmak istiyorlarsa.

Cafe, dışarıdan bakıldığında pek güzel görünüyor ve dikkat çekiyor. Beyaz bir köşk gibi.

Hemen girişteki teras, yazın ve güzel havalarda özellikle kahvaltı keyfi yapmak için ideal. Zaten Koşuyolu oldukça sakin, dingin bir muhit. Gerçi ardarda açılan cafeler nedeniyle, son yıllarda eskiye nazaran daha çok hareketlendi tabi ama bir Bağdat Caddesi kalabalığı ve curcunası görmeyi asla beklemeyin. Tercihiniz sakinlikse, Koşuyolu cafelerine bir uğrayın.

Diğerlerini de yeri geldikçe yazarım. Bilgi edinmeniz için.

“Damdaki Kedi” eksiyi kapmış olsa da, kendisine haksızlık da etmemeye çalışarak, tavsiye edebileceğim bir mekan olduğunu rahatlıkla söylüyorum. Oyun ücreti size de saçma geldiyse, orda oynamayıverirsiniz olur biter :). En azından hep aynı yerlere gitmekten sıkılanlar için bile oldukça iyi bir tercih olabilir burası.

Ambiyans :4

Hizmet :3

Lezzet : 4

Fiyat: 10 - 20 TL (kişi başı)



Muhittin Üstündağ Cad. Asmadalı Sokak No: 2
Koşuyolu - Kadıköy / İSTANBUL
Tel: +90 (216) 340 83 63 Fax: +90 (216) 340 83 64


Related Posts with Thumbnails

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Cafe Damdaki Kedi' ye arkadaşlarımla birlikte gittik. Yemekleri oldukça lezzetliydi. Her bir odasına, dekorasyonuna, bahçesine bayıldık. Cafe oyunlar için artık ücret talep etmiyormuş. Sadece wii ve film seyretme ücretli, ama bu durumda oda da size ait oluyor, dilediğiniz gibi eğlenebiliyorsunuz. Biz wii oynadık, çok da eğlendik. Herkese tavsiye ederim.

Renaissance dedi ki...

oyunlar için para almamaya başlamaları çok iyi olmuş. Artık hemen hiç bir yerde böyle bir uygulama kalmadı çünkü. Böyle incelikli bir cafe için eksiydi. Neyseki onu artıya çevirmeyi başarmışlar. İlk fırsatta kahvaltıya gideceğiz.

Yorum Gönder

 
baglantilar.net oyunlar Zirve100 Site istatistikleri
Zirve100 Toplist