Normalisgood.Net - Blog dünyasına yeni bir soluk

www.normalisgood.net


Amatör Ruhlu Profesyonel Blog - Normal is Good

Henüz 1,5 senelik yayın hayatı olan bir blog Normal is Good. Amatör ruhla profesyonel makaleler yayınlamaya çalışıyor. Yazılar bazen tamamen bilgilendirici bazen de zihin açıcı tarzda oluyor. Ömürlük yazıların yanında tartışmaya açık subjektif bakış açılarıyla yazılmış yazılar da mevcut.

Blog'un içerisinde farklı kategorilerde konular bulunuyor. Şimdiden hatırı sayılır okuyucumuz bulunmakta. Hafiften ünlü de olduk diyebiliriz. Mesela Mirgün Cabas GQ dergisi ile ilgili yazdığımız bir yazımızı sosyal medyada hem kendi hesabında hem de GQ Türkiye resmi sayfasında  paylaştı. Aynı şekilde Yılmaz Erdoğan'ın filmi Kelebeğin Rüyası'na ait resmi facebook sayfası, film hakkındaki yazımızı teşekkür ederek paylaştı. Bunlar bizim için oldukça motive edici şeyler elbette.

Tabii ünlülerden takdir almak için açılmadı bu blog. Bunları yapmaya çalıştığımız kaliteli işin bir sonucu ve bir motivasyon aracı olarak görmek istiyoruz sadece. Hedefimiz bir çok farklı konuda daha önce iyi irdelenmemişi daha iyi incelemek ve mümkünse yazılmamışı yazmak. Her yazımızda bilgilendirmek, ufuk açmak ve ilgi uyandırmak. Şu an için kategorilerimiz şu şekilde; Aile, Bebek Sağlığı, Yaşam, Teknoloji, Finans, Müzik, Kitap/Dergi, Gurme, Sinema/Tiyatro.
Sınırları ve tabuları olmayan yeni yazarlar katıldıkça kategorilerimiz de artabilir.

Google'da ilk sıralarda bulunduğumuz bir çok zihin açıcı makalemiz ve bilgi dolu yazımız oldu bile.
Örneğin, "Bebeklerde gaz sanıcısını gidermek için öneriler" yazımızı her gün 2 bine yakın okuyucu ziyaret ediyor. Aynı şekilde "ETS Aegean Paradise Cruise ile Yunan Adaları Turu – Hem de Bebekli" yazımız son zamanlarda binlerce kişi tarafında okundu.

Sitemizin adı "normal olan iyidir" anlamına geliyor. İngilizce bilmeyen kişilerin bile anlayacağı basitlikte seçmek istedik. İddiasız bir isim görünse de aslında çok derin bir anlamı var. "Simple is clever" - "Basit olan akıllıcadır"ın benzer bir varyasyonu.

Mottamız "everything is something happened". Fatih Terim'in zamanında basın toplantısında patlattığı bir cümle. Biz buna "herşey olacağına varır" diye çevirerek felsefi bir anlam katmaya çalıştık. Daha fazla detay için "Hakkımızda" bölümümüzü okumanızı tavsiye ederiz.

Çok fazla büyütmeye gerek yok. Altı üstü bir blog sitesi. Diğerlerinden farklı olacağız diye fantastik şeyler yapacak değiliz elbette. Adımız gibi normal olanı, yani olması gerekeni yapacağız.

Arada sırada da olsa sizi aramızda görürsek çok mutlu oluruz.

Saygılarımızla

Normal is Good Ailesi

www.normalisgood.net


Related Posts with Thumbnails

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
baglantilar.net oyunlar Zirve100 Site istatistikleri
Zirve100 Toplist