Pastarito, asırlık İtalyan yemekleri ve ambiyansı ile dünyaya yayılmış restoran markasıdır.İlk Pastarito 1993 yılında İtalyan bir girişimci tarafından Torino’da açıldı.
Marka, İtalya ve yurtdışında geliştirilmesi hedefi ile 2004 yılında Cir-Food Group tarafından satın alındı.
Cir-Food Group, 600 milyon Euro’luk cirosu ve 8.000′in (İtalya’da) üzerinde çalışanı ile İtalya’nın 13 bölgesinde ve yurtdışında (İspanya, Yunanistan, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Romanya, Çin, Vietnam, ABD, İspanya, Türkiye) faaliyet gösteriyor.Cir-Food Group, Pastarito da dahil olmak üzere, yiyecek ve restoran sektöründe hizmet veren 8 markasıyla, tüm dünyada 120 restoran ve bar işletmesi ve 100 franchise ortağıyla, İtalya’nın 3 büyüğü arasında yer alıyor.
Marka, İtalya ve yurtdışında geliştirilmesi hedefi ile 2004 yılında Cir-Food Group tarafından satın alındı.
Cir-Food Group, 600 milyon Euro’luk cirosu ve 8.000′in (İtalya’da) üzerinde çalışanı ile İtalya’nın 13 bölgesinde ve yurtdışında (İspanya, Yunanistan, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Romanya, Çin, Vietnam, ABD, İspanya, Türkiye) faaliyet gösteriyor.Cir-Food Group, Pastarito da dahil olmak üzere, yiyecek ve restoran sektöründe hizmet veren 8 markasıyla, tüm dünyada 120 restoran ve bar işletmesi ve 100 franchise ortağıyla, İtalya’nın 3 büyüğü arasında yer alıyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder