CAFE LONDON - Lezzet ve Keyif Durağınız



Cafe London Kozyatağı ve Göztepe’deki şubeleriyle cafe anlayışına rahatlık, keyif, lezzet ve ev sıcaklığını getiriyor. Güleryüzlü personeli ve makul fiyatları da buraya en azından bir kez gelmeniz için yeterli.

Cafeden içeriye her adım atışınızda etrafa yayılmış mis gibi kokulara sahip taze pasta ve kurabiye çeşitleriyle tanışmak için can atıyorsunuz. Ayrıca paniniler, çeşit çeşit sandviçler, hamur işleri, tartlar da deneyebileceğiniz leziz tatlar arasında. Haftasonu, kahvaltı ve gazeteniz ile keyifli ve güzel bir gün yaşayabilir, açık havada dışarda oturarak günün keyfini çıkarabilirsiniz. Her an kablosuz internet bağlantısı bulunan cafede, sıcak veya soğuk içeçeğinizi yudumlayarak günün ve haftanın tüm yorgunluğunu ister tek başınıza evinizdeymiş rahatlığıyla ister sevdiklerinizle birlikte tatlı anları paylaşarak atabilirsiniz.

Cafe’nin duvarlarını Londra manzaraları süslüyor. Fotoğraflara baktıkça, bu şehre olan hayranlığınız bir kat daha artıyor ve orada olmak için karşı konulmaz bir istek duymanıza sebep oluyor :)

Koltuklar ve ambiyans ise kendinizi cafede değil de misafirlikteki oturma gruplarına konuşlanmışsınız gibi hissettiriyor adeta :) Durum böyle olunca saatlerce oturabiliyorsunuz.

Cafe’nin ayrıca bir de üst katı bulunuyor. Kış günlerinin içinizi titreten soğuk akşamlarında koşa koşa yukarıya çıkmak ve orada oturmak istiyorsunuz çünkü çook sıcak oluyor :)

Yemeklere gelince, ben özellikle Pida, Kiş çeşitleri ve kahvaltısını denemenizi tavsiye ederim. Pişman olmayacağınızdan kuşkum yok!

Ambiyans : 4

Hizmet : 4

Lezzet : 5

Fiyat: 10 - 20 TL (kişi başı)


Cafe London Kozyatağı:Atatürk Cad. Tokman Apt. No:25 Kozyatağı - Erenköy
Tel: 0216 467 40 70

Cafe London Göztepe: Prof.Dr.Hulusi Behçet Cad. Göztepe Palas 32/A (Göztepe 60.yıl Parkı yanı)
Tel:0 216 467 10 75

web: www.cafelndn.com


Related Posts with Thumbnails

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
baglantilar.net oyunlar Zirve100 Site istatistikleri
Zirve100 Toplist